Dokumentumaink | Támogatóink | Partnereink | KapcsolatVissza ide: Rólunk írták >>

Tavaszvárás a Csodakutyákkal

Ismét egy jó hangulatú családi rendezvényen vehettek részt, akik úgy döntöttek, hogy február 19.-én szombaton ellátogatnak a Nagysándor József Általános Iskolába.

A rendszeres rendezvénnyé váló Csodakutya Családi Délelőtt során ismét a gyerekeké a kutyáké, és a felhőtlen jókedvé volt a főszerep.

A Csodakutya Alapítvány szervezésében megrendezett eseményen a gyerekek a kutyákkal való megismerkedésen kívül, arcfestésben, kézműves tevékenységben vehettek részt. A látogatók az aktívan tevékenykedő négylábú segítőkön kívül megismerkedhettek a terápiás kutyák új generációjával is, hiszen a rendezvényen bemutatkoztak a terápiás kutyatanoncok is.

A rendezvény programját színesítették a Josera állateledel gyártó cég képviselői, mint a rendezvény támogatói. Munkatársaik bemutatták minőségi termékeiket, és tanácsokkal látták el az érdeklődőket a négylábú kedvencek táplálásával kapcsolatban. A délelőtt folyamán a látogatók megtekinthették a csodakutyák munkája során készült fotókat is. A rendezvény továbbra is havi rendszerességgel megrendezésre kerül. A legközelebbi alkalommal március 26.-án várja az érdeklődőket a Csodakutya Családi Délelőtt.

A teljes cikk és fotó itt elérhető

2011. 02. 23.