Dokumentumaink | Támogatóink | Partnereink | KapcsolatVissza ide: Rólunk írták >>

Könyvtárban jártak a Csodakutyák

A Csodakutya Alapítvány segítő négylábúi ezúttal az Újkerti könyvtárban várták a kicsiket és nagyokat egy vidám szombat délelőttre május 21.-én. A könyvtár dolgozói által szervezett rendezvényen a látogatók adománnyal kedveskedhettek a Csodakutya Alapítványnak.

Vidám délelőtti programban lehetett része annak, aki május 21.-án 10 és 12 óra között ellátogatott a debreceni Újkerti könyvtárba. A Csodakutya Alapítvány két és négylábú segítői, és a könyvtár munkatársai szeretettel várták mindazokat, akik szerették volna megismerni a Csodakutya Alapítvány munkáját, és munkatársait. A rendezvényen a gyerekek a kötetlen kutyázás mellett bohóc álarcot és gyurmafigurákat készíthettek. A rajzolás, és gyurmázás mellett arcfestés is várta a kicsiket, így a könyvtár kertjében vidáman játszottak együtt a zebrák, leopárdok, katicák. A rendezvény ideje alatt a Csodakutya Alapítvány mindennapjait bemutató fotókat is megtekinthették az érdeklődők. A könyvtár dolgozóinak jóvoltából a gyerekek horgászatban, lufi hajtogatásban, ügyességi feladatokban is örömüket lelték. A napsütéses szombat délelőttön kicsik, és nagyok egyaránt remekül érezhették magukat, az Újkerti könyvtár és a Csodakutya Alapítvány segítségével.

A Csodakutya Alapítvány egy hasonlóan vidám rendezvényen szeretettel vár minden érdeklődőt Május 28.-án 10 és 12 óra között a Nagyerdei Ötholdas Pagony játszótéren.


Olvasható a cikk a betegszoba.hu oldalain.

2011. 05. 25.