Dokumentumaink | Támogatóink | Partnereink | KapcsolatVissza ide: Rólunk írták >>

Csodálatos délelőtt a Csodakutyákkal

Az idei tanévben első alkalommal november 19.-én került megrendezésre az immár hagyományosnak mondható Csodakutya Családi délelőtt a debreceni Nagysándor József Általános iskolában.

A Csodakutya Alapítvány lelkes két és négylábú önkéntesei és a Központ egyesület fiatal önkéntesei ezúttal is mindent megtettek azért, hogy igazi élményekben gazdag családi programot biztosítsanak az érdeklődők számára.


A rendezvényen a kutyusok játszották a főszerepet, a fejlesztés, segítségnyújtás egyik alternatív módszereként testközelből tapasztalhatták meg a kicsik és nagyok a terápiás kutyák speciális tulajdonságait,kipróbálhatták a kutyákkal való közös munkát egy rövid séta, vagy különleges feladat végrehajtásának erejéig.

A kutyázás mellett a gyerekek a kreatív sarokban szinezhettek, kézműveskedhettek, így született az apró kezek nyomán varázsmasni, és sok gyönyörű színes rajz is. A vállalkozó kedvűek ezután a Központ Egyesület kreatív fiataljai jóvoltából kutyussá, cicává, pókemberré és számtalan más lénnyé alakulhattak át az arcfestés segítségével.

A rendezvény látogatói tehát kortól függetlenül ismét egy remek hétvégi programon vehettek részt. A 2011-es évben még találkozhatnak az érdeklődők a Csodakutyákkal, a Nagysándor József Általános Iskolában december 17.-én 10 órától, ahol egy igazi karácsonyi hangulatú Családi Délelőttre invitálja a Csodakutya Alapítvány a kikapcsolódni vágyókat.

Írta: Asztalos Noémi

Forrás: betegszoba.hu

2011. 11. 23.