Dokumentumaink | Támogatóink | Partnereink | KapcsolatÖn is segíthet


Honlapunk e fejezetének nem titkolt célja, hogy támogatókat, adományozókat, önkénteseket toborozzon!

Ha úgy véli, hogy a CSODAKUTYA Állatasszisztált Terápiás Közhasznú Alapítvány céljaival egyetért és tevékenységünket bármi módon támogatni tudná és szeretné, jelentkezzen!

A gyermekek állatasszisztált terápiás foglalkozásához fejlesztő játékokat, labdákat, karikát, bóját, zsámolyt, tornapadot, sátrat és alagutat, hengert, stb. valamint szín- és formaegyeztető játékokat, babazsákot, stb. is szívesen fogadunk.

Kutyáinknak adományozhat például kutyajátékot, száraztápot, jutalomfalatot, spot on-t vagy nyakörvet a sajnos ma még gyógyíthatatlan kullancs által terjesztett betegségek ellen, vitamint, kutyaápoló szereket és eszközöket, a biztonságos utazáshoz biztonsági hámot, vagy utazó boxot is. A munka után jól megérdemelt pihenéshez szükséges fekhelyet, kutyakosarat is elfogadnánk. A terápiás munkához vesszőkosárra, (kicsi és nagy bevásárlókosárra) is szükségünk lenne.

Szolgáltatások, melyeket szintén szívesen fogadunk: fénymásolás, nyomdai munkák, névjegykártya-, meghívó-, szórólap készítés, fotó előhívás, transzparens készítés, pólónyomás, autómatrica készítése, reklámtárgyak és feliratozásuk, gyorsposta szolgáltatás vagy futárszolgálat, plakát kihelyezési lehetőség, szórólap terjesztési és kihelyezési lehetőség; honlapkészítés, szerkesztés, karbantartás; bemutatkozó kisfilm készítése; bilétakészítés (gravírozás), varrodai szolgáltatás.

Ahhoz, hogy non-profit tevékenységeinket továbbra is folytatni tudjuk illetve, hogy tevékenységi köreink bővülhessenek szükségünk van például irodaszerekre (fénymásoló papírra, géppapírra, lamináló fóliára és festékpatronra,), számítástechnikai eszközökre (laptop, projektor, pen drive, írható cd/dvd + tok) és egyebekre, mint például ásványvíz, rövid- méterárú és kellékek, parkoló bérlet; kutyás dísztárgyak, ajándékok, könyvek, naptár, póló, kép, stb. adománygyűjtő tombola vagy árverés szervezéséhez illetve bármi más felajánlható tárgyra vagy szolgáltatásra.

Média szakos hallgató, fotós, grafikus, újságírói vagy bármi más önkéntes tevékenységre vállalkozók jelentkezését is várjuk! Segíthetne például rendezvények előkészítésében (zászlóragasztásban), rendezvényeken való aktív részvétellel, kutyasulin való részvétellel, stb.

Bármilyen megoldásra nyitottak vagyunk, bármilyen lehetőséget, ötletet és segítséget szívesen fogadunk!

Mindezek mellett természetesen agyagi jellegű segítséget is várunk!
Számlaszámunk: 10700141-48858502-51100005 CIB Bank

Elérhetőségeink:

Cím: 4033 Debrecen, Futó u. 4. 
+36-20/352-10-15
Fábiánné Mile Alíz - elnök
+36-30/459-48-00

E-mail: csodakutya@gmail.com
Fábiánné Mile Alíz - elnök
fabianne.aliz@gmail.com